Tel. (30) 179-7599 (nem SMS képes!)

62'913 Ft Brt: 79'900 Ft

Cikkszám: KWMAUTO. Kategória: , .

DkonWIN automata könyvelés fogadó modul

Ezzel a kiegészítővel mentesítheti magát a kézi adatrögzítés jelentős részétől. A meghatározott formában feladott adatokat a program beolvassa, majd ellenőrzés után – ahol lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy szükség esetén kézzel javítson – rögzíti a főkönyvbe. A beépített hibakereső szűri a leggyakrabban előforduló hibákat (pl. féllábas feladás, kiegyenlítésnél nem adják meg a kapcsolódó bizonylat számát stb.). Ez az adatfogadás idegen programból is lehetséges, ha az képes az általunk megadott formátumú exportot elkészíteni.

A felismert adatformátumok:

  • bármely számlázó programból tud fogadni XML feladást (ez lényegében az adóhatósági adatszolgáltatás – kötelező – menüponttal készített fájl betöltését jelenti). Ez kisebb megszorításokkal, de univerzálisan használható a kimenő számlák könyvelésére
  • meghatározott formátumú XLS, XLSX, TXT fájlokat fogad, melyekben nem csak a kimenő, hanem a bank, pénztár, bejövő, vegyes tételeket is képes betölteni. Mivel ez a feladás teljesen kikontírozott anyagot jelent, megfelelően beállított külső programból szinte beavatkozás nélkül lehet importálni
  • a NAV online számla adatokból lekért XLSX-ből tud fogadni bejövő/kimenő számlákat
  • Adriana rendszerből tud banki, csomagküldő stb. kiegyenlítéseket, egyéb tételeket fogadni.

Az adóhatósági adatszolgáltatás betöltésekor az adatbázis (jogszabályban előírt formátumából adódóan) minimális kézi beavatkozást igényel, ebben ugyanis a devizás számlák kezelése nem egyértelmű, ezért egyes számlázó programok eltérő módon készíthetik el ezek exportját.

Az XLS, XLSX, TXT formátumról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál, kérésre mail-ben mintát tudunk küldeni.

A modul külön megrendelés keretében kiegészíthető további extra szolgáltatással: az Adriana illesztő modul segítségével bank és más fizetési szolgáltatók által biztosított adatok betölthetőek a rendszerbe. Ehhez partnerünkkel, az Adriana Automatik Kft-vel kötött (tőlünk független) megállapodás is szükséges, melynek feltételeiről és költségvonzatáról a https://www.automatik.hu/arak/drd/ oldalon tájékozódhat.

DKW modul Autokönyv

Cikkszám: KWMAUTO. Kategória: , .

62'913 Ft Brt: 79'900 Ft